WIM Series final i Busan, Korea

Prisutdelning Korea. Team Anna vann brons! Prisutdelning Korea. Team Anna vann brons!

Först och främst: Väldigt välkomna till vår nya hemsida!!! Här kommer ni kunna följa oss på våra äventyr i jakten på att bli Världens Bästa Matchrcing Team!

Vi avslutade säsongen 2014 med en tredjeplats i Korea. Fem event är genomförda och vi har varit med på alla. Mycket vi gjort har varit helt grymt bra men med sjukdom och ett bottennapp i USA och en fjärdeplats i Frankrike så lyckades vi inte slå Danskorna i totalen. Nästa års mål är glasklart och direkt vid inbogseringen efter bronsmatchen i Korea började vi bubbla om nya idéer inför nästa säsong.

2014 började vi samarbetet i vårt nya team. Nya tjejer och flera nya sponsorer. Med ett VM guld och utmärkelsen Sveriges Bästa Kvinnliga Seglare i årets ryggsäck lägger vi nu in sjöställen i garderoben ett tag. Tusen tack för alla hejarop under året!! Vi är otroligt glada och stolta över vår säsong. Nästa år fortsätter vi framåt, som vanligt med ett stort leedende på våra läppar. Seglingen är det bästa vi vet!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln