Låt oss presentera Louise!

Louise är tjejen som tog hem vinsten i budgivningen på Tradera om en seglingsupplevelse tillsammans med oss till förmån för musikhjälpen!! Enligt vad vi förstår så blev det en tuff budgivning som pågick enda in i det sista och nervrkande spänning för budgivarna! 

Louise har för oss, hittills varit ett helt okänt fan men efter några mailrundor har vi insett att hon kanske helt enkelt är ett av våra största! Att segla med oss var det enda hon önskat sig i julklapp!  Här kommer ett smakprov på Louises egna ord om budgivningen, vinsten och den kommande seglingen och visst kan man inte låta bli att le?! Vilken grym tjej! Här kommer vi inte spara på krutet! ;-) 

"Jag vill helt klart ha full action, segling är det absolut bästa jag vet och jag avundas alla som kan leva på det. 

 Jag följde budgivningen så fort jag fick nys om den. Har lyssnat på två föredrag av Anna och följt dem ganska länge. Jag har en traderastrategi där jag bara favoritmarkerar annonsen och sen lägger mitt bud när det är mindre än 30 sekunder kvar för största chans att vinna. Satt med bankande hjärta 23.58. Då låg priset på 3550kr och jag hade ett personligt maxbud på 4000kr. Så sa till sist mamma i telefonen att det var trettio sekunder kvar och jag la mitt bud på 3600kr. Har aldrig varit med om en längre halvminut. Men det blev lite glädjetårar och jublande (stackars min rumskompis) när jag insåg att ingen annan kommer att lägga något bud. 

Jag har seglat i nio år och drömt om att kunna jobba med segling i säkert sju år åtminstone. Har provat mina vingar i e-jolle, vilket inte alls gick, och har velat prova storbåt men inte vetat vart man ska vända sig eller få erfarenhet, så jag tänkte att detta antagligen är en dunderchans. 

Min mamma hade tidigare under dagen frågat vad jag önskar mig i julklapp och jag ryckte mest på axlarna. Sen kom auktionen och jag spamade mamma med meddelande om att detta var det absolut enda jag önskade mig i julklapp. Och det blir nog den häftigaste julklappen någonsin.


Vi kunde inte vara gladare över att få ta ut just Louise på ett riktigt grymt pass och äventyr!

Tusen tack till alla som var med och budade och bidrog till Musikhjälpen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln