Gala, glitter och glamor - en ovanlig dag på jobbet!

Så var det dags. Efter långa förberedelser och ungefär 900 meddelande senare i vår "whats up" kom äntligen den stora dagen. Lite smånervösa och väldigt tjusiga trippade vi in på Sky Bar Café vid Globen. Alla nominerade var inbjudna till en speciell fördrink med Prins Carl Philip, Fröken Sofia, Statsministern och annat finfint folk. Vi dividerade fram och tillbaka hur vida vi kunde be Prinsen om att posera med oss framför kameran. Tog bara några sekunder innan vi kom fram till att detta kan vara vårt enda tillfälle så nu kör vi!! Prisen var supertrevlig (inte för att det var förvånande) och Sofia var väldigt mingelslipad redan. Vi har en bit kvar (fast Annie och Linnéa lärde oss andra hur man posar på riktigt, bra att veta!). Kanske smattrade inte blixtarna på röda mattan lika mycket som när Sarah Sjöström gick in men det kändes ändå väldigt trevligt att möta festen på ett så glamoröst sätt. Nya # som Seglarförbundet kör är #allaharendröm, kanske är inte smattrande blixtar vår dröm men vi konstaterade direkt att vår högsta dröm "att vinna allt" ute på matchracingbanan kommer ge oss fler inbjudningar till trevliga tillställningar som bonus. Och när det är januari, kallt och seglingen känns långt borta är det en perfekt sysselsättning att änga sig åt har vi nu konstaterat! Fler galor åt folket!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln