Team Anna på stora scenen under Båtmässan

I tisdags var två av våra super teammedlemmar Annika och Karin på Båtmässan i Göteborg och pratade på stora scenen. Där pratade de om resan mot att bli bäst i världen, glädjen i att verkligen nå hela vägen fram och vad det är som gjort att vi verkligen lyckats. 

Vi har ju under de senaste åren jobbat väldigt intensivt, inte bara på havet, utan även på land med att bilda och skapa världens bästa team och det är med stor glädje som vi kan blicka tillbaka på vår resa och se att våra ansträngningar verkligen har gett resultat. Efter endast ett par år tillsammans så växer vi och utvecklas hela tiden. Det är som ni kan förstå är en riktigt spännande resa! Vi är sju tjejer som skall samsas i samma båt mot ett gemensamt mål, om att bli bäst i världen, men med helt olika bakgrunder, erfarenheter och livssituationer. Så det är minst sagt en tuff utmaning men som vi alla har tagit oss an med enorm glädje och motivation. Utan fokus på glädjen hade vi troligtvis inte haft en chans att närma oss toppen! 

Annika och Karin gjorde hur som helst ett stålande jobb på stora scenen och delade med sig av delar från vårt framgångsrecept där vi som team ständigt försöker vara lösningsorienterade, positivt peppande, fokusera på utvecklingen och samtidigt bygga varandras styrkor. Vad vi lyckats utläsa från responsen så var det överlag ett riktigt roligt och lyckat framträdande. Go, go, go Annika, Karin och Team Anna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln