Jan Stenbecks Minnespokal

Igår hade vi den stora äran att ta emot Jan Stenbecks Minnespokal under KSSS klubbmöte! Det är inte varje dag man vinner en vandringspokal och det är något speciellt med att få lov att sätta sitt namn på en pokal som sedan kommer vandra vidare till andra framgångsrika seglare.

Vi är jättetacksamma och stolta över att få ta emot utmärkelsen för teamets prestationer 2014 och känner att vi har en enorm energi inför vår fortsatta satsning säsong 2015. Vi hoppas också att uppmärksamheten leder till att match racing för damer fortsätter att utvecklas, och att fler tjejer och kvinnor framöver kan satsa på match racing. Vi är mitt uppe i en spännande resa och nu blickar vi framåt mot den kommande säsongen. Tusen tack för att ni finns med oss!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln