Vår sponsor Sailracing gör kläderna för Americas Cup

Vår sponsor Sail Racing har teamat upp med Oracle för att skapa deras seglarkläder inför den ärorika tävlingen Americas Cup. Oracle är vinnare av förra 2013 års Americas Cup och de tränar för fullt nu för att kunna behålla pokalen. Seglarna kommer själva få vara med och ta fram kollektionen. Oracles skeppare James Spithill säger “The first impression is very positive and I think it’s to our benefit that our sailors are assisting with the design of what we will end up wearing on the race boat over the next two years”. Läs mer om hela satsningen och samarbetet inne på Sail Racings hemsida. Stort grattis säger vi i Team Anna till Sail Racing. Vi ser fram emot att se resultatet!!

Etiketter: sponsorer

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln