Marstrand - here we come!!!

Äntligen satt det, samarbetet, farten, skiften, starterna. Vi knöt ihop vår lilla säck som under våren varit lite jobbig med skador och sjukdomar. Efter Grekland hade vi en dipp som varade i två dagar. Längre än så hann vi inte deppa för redan på nästa träningspass kändes allt så sjukt bra. Vi var äntligen alla ombord igen, på rätt position. Glädjen och fokuset kändes direkt och självförtroendet var tillbaka på en sekund. Så när vi registrerade oss i lördags kl 8.00 för att segla Volvo Spring Cup var det ett gäng glada och spralliga brudar som förväntasfullt såg fram emot en spännande helg. Egentligen var Spring Cup bara en bonus i vårt schema, vi hade inte riktigt räknat med en inbjudan då vi ligger dåligt till på Open rankingen. Men GKSS valde att bjuda in 2 tjejteam via Wildcard, tusen tack för det säger vi nu =) Efter en hel Round Robin med 9 race och 8 vinster så var vi redo för semi. En avgörande semifinal där platsen till Stena Match Cup Sweden stod på spel. Vi seglade övertygande i första racet, lite sämre i race 2 men ett staff på dom gjorde att vi vann med 2-0. Det kändes lite jobbigt i hjärtat när vi där med slog ut Team Accure. Men sådana är spelets regler och nu har vi ännu en grymt rolig bonus regatta i årets tävlingskalender. Vi har saknat Marstrand och älskar att segla där så v 27 hoppas vi på allt stöd vi kan få, det lär behövas. Det kommer bli tufft men vi ska ge allt. Finalen i söndags som vi seglade mot Rasmus Wiltoft från Danmark var riktigt bra, kommer vi upp i den nivån på Marstrand då kommer vi kunna utmana flera av teamen på herrtouren. Det bästa av allt är att Marstrand kommer vara bästa uppladdningen för VM i Danmark som vi kör veckan efter. Förhoppningen är att boostas med massa hejarop, inspireras av herrarna och tillsammans ha en sjukt rolig vecka!! 

Tack till Fabian Bengtsson för bilderna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln