Stena Match Cup - Det här var bara början!

Marstrand och Stena Match Cup kom och gick i en rasande fart! Vilket event och vilken arena! Med några dagars distans till racen och tävlingen så är ett säkert - vi skall tillbaka!!

Resultatmässigt blev inte tävlingen någon succé för oss men trots uteblivna 1:or i listan så kommer vi därifrån med massor av inspiration och glädje. Racen i Marstrand mot killeliten bjöd på mycket frustration, aha-upplevelser, tuffa slagdueller, riktigt tajta starter, skratt, gråt och en hel del nervspänningar för både oss och publiken. Vi kan enkelt summera veckan med att motståndet på herr-touren är stenhårt och att det sällan begås misstag i toppen. Startar man inte framför är det riktigt svårt att ta sig förbi och med all erfarenhet och kunskap som finns i fältet kände vi att vi skulle vara nöjda om vi kom ut jämnt från starten. Trots det tuffa motstånde tyckte vi att det kändes riktigt bra i båten och fick många klappar på axeln från våra konkurrenter för motståndet vi bjöd upp till. Tyvärr räckte det inte hela vägen i ett enda race trots att vi vid flera tillfällen ledde och dominerade. Vi behöver helt enkelt leda oftare mot detta motståndet för att börja leverera poäng. Däremot gav nästintill alla racen oss mängder av aha-upplevelser och inspiration till manövrar, teknik, taktik och regelsituationer som vi nu tar vidare in i dam-touren! Vi är mästare på att plocka fram utvecklingspotentialen i allt vi gör och det skall vi fortsätta med för att nästa år verkligen ge killarna en riktigt match på en av världens bästa seglings arenor - Marstrand! För oss är utvecklingen hela tiden i fokus och för att ha ett högt tempo i utvecklingen måste vi fortsätta utmana oss mot killarna. För oss var detta bara början...

Lyssna på Annas och teamets tankar från Stena Match Cup i filmen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln