M32 på Bermuda

Snacka om att vi blivit taggade på att lära nytt och mer efter vår M32-vecka på Lanzarote! Så eftersom värmen och seglingsbart väder fortfarande lyser med sin frånvaro i mars månad i Sverige var det inget supersvårt beslut att ta när vi blev inbjudna till två kvalseglingar på Bermuda. Vi drar dit!

Bermuda visade sig bjuda på fantastisk segling mot duktiga motståndare och ett spännande besök på Oracle Americas Cup bas. Allt lika spännande och kul! I vilket fall som helst så fick vi seglat två kvaltävlingar med ganska varierande reslutat men med en brant uppförsgående utvecklingskurva. Det är tungt, svettigt, flåsigt och stressigt men vi älskar det! Och även fast vi inte når toppreseultat i M32an än, är vi helt övertygade om att det utvecklar oss som seglare. För oss har det blivit tydligare och tydligare under vintern som gått att vi behöver mer och ny inspiration för att fortsätta utvecklas och det får vi definitivt här. VI vill utvecklas till ett komplett seglingsteam som dessutom vågar flytta gränser för tjejernas segling. Ingen blir gladare än vi om vi kan få fler coola tjejer som hakar på!

På Bermuda fick vi även för första gången möta det (utöver oss) enda tjejteamet som är licensierade i M32an. Sally Barkow med team har vi seglat mot många gånger i "den vanliga match racing världen" och att se dem prestera på topp om och om igen mot alla duktiga killar var otroligt inspirerande!

Efter en riktigt härlig och lyxig vecka på exotiska bermuda åkte vi hem med en riktigt go känsla i magen. Ge oss lite fler timmar i båten så kommer vi kunna vara med och slåss på riktigt! :-) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln