Vi vann!!!

Efter en lång förssäsong med mycket segling men i "fel" typ av segelbåt (M32 istället för kölbåt) var det dags för oss att testa formen i damernas match racing tour när första deltävlingen gick av stapeln i Helsingfors, Finland i slutet av juni. Trots att det lätt kan infinna sig en viss osäkerhet när man inte fått träna manövrar och teknik som vanligt så kände vi oss ändå på något sätt lugna och mentalt förberedda när det äntligen var upp till bevis och se om vår nya strategi för att hitta ny motivation och utmaning har utvecklat oss som seglare. 

Och visst hade det funkat! Efter en ganska vecka med lätta vindar och mycket uppskjutna race stod vi som segrare i damernas första tour tävling 2016! Så skönt att få börja säsongen med en bra regatta och bra poäng :-) 

Nästa tävling går av stapeln i våra "hemmavatten" och hemmabåt DS:en när det är dags för Lysekil Women's Match under andra veckan i augusti. Enligt oss är det den absolut roligaste veckan på året och i år har vi siktat in oss mer på att prestera hela vägen fram till finalen än någonsin. Hoppas att vi får se er där på klipporna!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln