Lake Michigan, konsten att vänta och veckans mål

Vi är på plats i Sheboygan, 2 timmar norr om Chicago. Superredo för att segla årets Världsmästerskap men också superproffs på att vänta på land. Tydligen rörde gigantiska Lake Michigan om sig själv förra veckan efter att det blåst flera dagar i en viss riktigt så allt kallvatten kom upp till ytan. Så nu känns det som en spökstad med tung dimma över sjön och för oss betyder det inga race. 

Alla teamen går av och an på hamnplan och vi vill ju så klart komma igång. Och på ett sätt har tävlingen redan börjat. Det är en mentaluppladdning som sker nu. Det går inte att vara "på" i onödan och balansen mellan att vara av och inte komma ur våran bubbla är inte helt lätt. Men vi lyckas genom att bestämma oss för att vi lyckas. Vi vet att vi gillar läget lite bättre än alla andra nämligen =) Så Gococo kontoret har idag en filial här i USA, boxen med Sex and the City som fick åka med i bagaget kommer spela en betydande roll i eftermiddag och våra mentalaträningsprogram är viktigare än någonsin. Annars vad kan man göra här i Sheboygan, vi kan fråga Fancluben som var med oss för 2 år sedan men som inte var villiga att åka tillbaka... Blir det inget idag så ser vi fram emot i morgon då det ska blåsa 7m, vi är redo att gata in en tredje gång i derbymötet Östling-Sylvan (fick två försök igår men båda blåstes av). Race management har meddelat oss att man kommer prioritera dubbla Round Robins (alla möter alla) och stryka kvarten först. Vi gillar läget och målbilden är glasklar.

Framåt, proaktiva, förbereda och positiva! 
Foppa, stark och klar!
Ni vet vad vi vill - Heja oss!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln