Kroatien och VM-uppladdning i M32:an

För att få en rolig uppladdning inför VM bestämde vi oss för att delta i ett av kvalen till herrarnas tour. Turlig nog låg kvalet som passade oss bäst i tid inför VM i varma och soliga Kroatien! We like! :-)

Lite nervösa men förväntansfulla åkte VM gänget till Kroatien i slutet av maj för att köra M32 för första gången utan manlig support ombord. Det var dags att för första gången tävla med bara oss i tjejer i teamet! Väldigt spännande!

Det visade sig vara ett vinnande koncept. Vi fick möjlighet att kommunicera på det sättet vi är vana vid, utgå från våra ordinarie uppgifter ombord och känna på riktigt höga pulser och tajta matcher ihop. Till vår lycka lyckades vi även knipa två efterlängtade vinster under helgen :-) Kanske inte ett superresultat i andras ögon men för oss är det en framgång. Vi växer som seglare, vi utmanar oss, vi tänker nytt och vi har superskoj på vägen. 

Kroatien visade sig från sin bästa sida och den lilla staden Porec som kvalet seglades var en supersöt liten by precis vid havet. Lite likt ett gammalt Marstrand (fast kroatiskt) med härlig strandpromenad och uteserveringar. Även fast fokus alltid ligger på segling så är det kan man inte komma ifrån att vi i vårt team gillar att njuta av livet och god mat! Så summa summarum vi njöt av goda livet och lite framgång i M32an! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln