Spring Cup i juni :-)

I helgen seglade vi ett senarelagt BMW Spring Cup på vår hemmaklubb, GKSS. Efter att ha lagt mestadelen av vår segling i M32an hittills denna säsongen så var det faktiskt riktigt skoj att få komma tillbaka till våra kära DS37or. De är verkligen skojiga kölbåtar så det kändes faktiskt lite vemodigt att samtidigt veta att det kan ha varit sista gången vi satte oss i båtarna då de snart skall bytas ut mot nya båtar. Så vår plan var att njuta av varenda sekund i båtarna och samtidigt verkligen fokusera på att hitta race-modet och rutinerna som vi vill ha på plats under VM om några dagar. Trots att vädret bjöd på en hel del rejäla regnskurar och bra med vind, så att vi var rejält väderbitna vid helgens slut så blev det många härliga stunder på havet. Det kändes som om vi verkligen kom in i modet och hittade rätt i kommunikation, känsla och fokus direkt! Dessutom blev det en hel del spännande situationer med tuffa dueller och en lärdomar. Helt klart en riktigt rolig helg som gav rejäl pepp inför VMet. Vi avslutade helgen med flaggan i topp och lyckades med bragden att få in 12 spikar av 12 möjliga. Heja oss! :-)

Tack GKSS och alla funktionärer för att ni ställer upp och ger oss möjligheten att träna på hemmaplan <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln