Partners

Tack vare våra partners kan vi uppfylla våra drömmar och jobba för att fler unga tjejer vågar satsa och tro på sig själva. Vi har ett nära och personligt samarbete med alla partners. Det är vår styrka med att vara ett litet team med möjlighet att ta alla beslut internt. Vi samarbetar med företag som vill göra skillnad för kvinnlig idrott och bygga starka individer. Vi arrangerar event, vi skapar content och vi driver vår sport framåt tillsammans med BDO och Helly Hansen. 

Samarbeta med oss! Vi erbjuder långsiktiga partnerskap eller enskilda event så som föreläsningar och segling med företag. Att teamarbete är viktigt vet ju alla. Men hur gör man för att skapa ett högpresterande team och vad krävs egentligen av en ledare? På vår resa sedan 2007 så har vi seglat i olika konstellationer och lärt oss vad framgångsfaktorerna är för att skapa ett TEAM som verkligen vill, kan och vågar VINNA.

Vi håller föreläsningar för företag där man får ta del av massvis av exempel från vår vardag som gjort oss till det framgångsrika team vi är idag. Tidigare anlitad av företag som Santa Maria, Acando, TSS Marin, Fonus, CBC m.fl. Kontakta annaostlingsailing@gmail.com

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Byrån har ca 750 medarbetare fördelade på ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare i fler än 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder. Besök BDOs hemsida här!

         Helly Hansen

Bliz Eyewear är ett svenskt glasögonmärke för aktiva människor som gillar att träna och motionera. Bliz Eyewear som lanserades 2007, har med sin unika design, flexibilitet och oslagbara prisläge, blivit ett marknadens starkaste och mest omtyckta varumärke inom tekniska sportglasögon. 
 
"Det känns fantastiskt kul och givande att få samarbeta med WINGS som gång på gång visar att de är ett av världens bästa tjejlag i segling. Segling är en viktig sport för Bliz där det ställs tuffa krav på glasögonen avseende kvalitet och funktion. Den synlighet och aktivering vi får genom teamet är också viktig för att vi ska kunna skapa den trovärdighet och image vi vill till varumärket, säger Andreas Persson på Bliz Eyewear". Besök Bliz webbshop här!