Våra Sponsorer

Tack vare våra sponsorer kan vi uppfylla våra drömmar. Vi har ett nära och personligt samarbete med alla våra sponsorer. Vi ser oss som abassadörer för deras märken vilket inte är så jobbigt när det bland annat handlar om grymma glasögon, outstanding seglarlkläder och skor, duktiga revisorer och coola och miljövänliga vattenflaskor. Vi finns för dessa företag och hjälper till expemel till internt med laganda och friskvård och externt med kundseglingar. Vi har seglat ÅF Inshore Race med TSS, Tjörn Runt med Bilia Group och BDO Match Race är ett årligt återkommande event. Anna hänger som modell i Sail Racings coola butik i Stockholm och vi har teamat ihop miljövänliga vattenflaskor med Sail Racing butikerna. STORT TACK till alla våra goa sponsorer - utan er är vi ingenting!

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Byrån har ca 750 medarbetare fördelade på ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare i fler än 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder. Besök BDOs hemsida här!

VinnGroup består av 17 nischade specialistbolag inom R&D, Digital/kommunikation och management och erbjuder konsulttjänster genom ett brett utbud av specialister.
 
Gruppen, som startade 2008 har fokus på att bygga partnerägda, nischade specialistbolag med ett gemensamt nätverk för kapital, branschexpertis och en innovativ miljö, har idag levererat framgångsrika projekt till över 200 kunder. Besök Vinngoups hemsida här!

Sedan starten 1999 skapar svenska märket Sail Racing innovativa och funktionella produkter i material som ger helt nya förutsät- tingar för rörlighet, andningsförmåga och komfort i en av de mest krävande sporter som finns. Utveckling av produkter sker i nära samarbete med Sail Racing Test Team, flertalet proffesionella seglare på internationell nivå. Sail Racing har deltagit som partner i flera internationella sammanhang som Volvo Ocean Race, Audi Med Cup och Americas Cup. Sail Racing har distribution i flera skandinaviska och europeiska länder. Expansionen fortsätter med en stadig tillväxt med fokus just nu på egen online-försäljning samt egna konceptbutiker. Besök Sail Racings webbshop här!

Avix är ett svenskt och göteborgsbaserat företaget som optimerar  och förbättrar processer i industrin. Läs mer om Avix här!

Bliz Eyewear är ett svenskt glasögonmärke för aktiva människor som gillar att träna och motionera. Bliz Eyewear som lanserades 2007, har med sin unika design, flexibilitet och oslagbara prisläge, blivit ett marknadens starkaste och mest omtyckta varumärke inom tekniska sportglasögon. 
 
"Det känns fantastiskt kul och givande att få samarbeta med Team Anna som gång på gång visar att de är ett av världens bästa tjejlag i segling. Segling är en viktig sport för Bliz där det ställs tuffa krav på glasögonen avseende kvalitet och funktion. Den synlighet och aktivering vi får genom teamet är också viktig för att vi ska kunna skapa den trovärdighet och image vi vill till varumärket, säger Andreas Persson på Bliz Eyewear". Besök Bliz webbshop här!

Dubarry är ett anrikt skoföretag från Irland som gör skor och stövlar som passar ett aktivt uteliv!  Vi använder  dubarrys seglarskor och seglarstövlar för kallare dagar. För oss är greppet i båten avgörande  för att vi skall känna oss fria att rör oss som vi vill. Dubarrys sula har en bra passform som greppar tag i båtdäcket. Perfekt för oss! Besök Dubarrys webshop här!